صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پیراپزشکی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی در نیمسال دوم96-95 برگزار شد.

اولین جلسه  نیمسال اول تحصیلی96-1395 شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پیراپزشکی درتاریخ 1395/11/24 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده،با حضور رییس دانشکده، دبیرستادشاهدوایثارگر، معاون آموزشی دانشکده و اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر تشکیل گردید.

در این جلسه، وضعیت آموزشی دانشجویان در نیمسال اول تحصیلی 96-95 و همچنین انتخاب واحد دانشجویان بررسی شد.

دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3658