صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : جلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده پرستاری و مامایی برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ |

اولین جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی  برگزار گردید.

جلسه شورای اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده پرستاری و مامایی در ساعت 13 روز شنبه 30 بهمن ماه 95 در دفتر کار ریاست دانشکده و با حضور رییس دانشکده، مدیر ستادشاهدوایثارگر دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده، اساتید مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر، مسئول آموزش دانشکده و کارشناس مسئول امور دانشجویان شاهدوایثارگر برگزار و وضعیت تحصیلی دانشجویان در نیمسال اول و همچنین انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال دوم96-95 بررسی گردید.

دفعات مشاهده: 635 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان