صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : تجلیل از 4دانشجوی ایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ |

AWT IMAGEاز چهار دانشجوی شاهدوایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی و پژوهشی منطقه1 آمایشی کشور تجلیل شد.

در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی و پژوهشی شاهد و ایثارگر منطقه یک آمایشی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید از چها دانشجوی شاهدوایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گلستان در رشته های دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی، کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی و کارشناسی علوم آزمایشگاهی تقدیر شد.

قابل ذکر است، این مراسم در روز چهارشنبه 27 بهمن ماه1395 با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مدیران ستادهای شاهدوایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی شاهرود،سمنان،گلستان،مازندران،بابل و گیلان و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید.

در این مراسم از دانشجویان برتر شاهدوایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی منطقه یک آمایشی کشور با اهدای لوح تقدیر و هدیه تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.072 seconds with 903 queries by yektaweb 3388