وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : حضورداوطلبانه تیم تخصصی وفوق تخصصی درمراوه تپه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۸ |

27نفرازمتخصصان وفوق تخصصان دانشگاه علوم پزشکی گلستان باحضوردکترفاضل دراقدامی خیرخواهانه درمراوه تپه  بیماران نیازمند را ویزیت نمودند.

دکترفاضل ریاست دانشگاه ضمن بازدیدازامکانات درمانگاه لقمان حکیم مراوه تپه وباحضوردرمطب تک تک متخصصین ضمن خوشامدگویی خودنیز شخصاً به معاینه بیماران پرداختند.هم چنین دکتر فاضل ضمن تاکید به اهمیت چنین فعالیت های جهادی خواستارتداوم این اقدامات درآینده شدند.

این تیم که که متشکل از فوق تخصصان ومتخصصین نوزادان ،زنان ،کودکان ،عفونی،اعصاب روان ،پوست،جراحی و.......بودند دریک روز998نفرازبیماران راویزیت وتعدادی جراحی سرپایی انجام دادند

شهرستان مرزی مراوه تپه درشرقی ترین نقطه استان گلستان قراردارد.

دفعات مشاهده: 498 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان