وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : جلسه پایانی ارزیابی و اعتبار بخشی موسسه ای دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ |

جلسه ارزیابی اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور ارزیابان منتخب وزارتخانه از دانشگاههای اراک ،زنجان ،البرز و اصفهان انجام شد .

این ارزیابی با پایش محیطی و بررسی مستندات توسط ارزیابان دردانشگاه انجام شد و در جلسه ای که با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه که در سالن اجتماعات مجموعه آموزشی فلسفی برگزار گردید،نقاط ضعف و قوت دانشگاه مورد بررسی جدی قرار گرفت .

از برجسته ترین نقاط قوت ذکر شده میتوان به اهمیت بالای اعتبار بخشی از دید ریاست ،معاونین ،مدیران و کارکنان این دانشگاه وجود آزمایشگاهای  معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و و جود سالن امتحانات بسیار استاندارد به عنوان الگوی موفق جهت ارایه به وزارتخانه برشمرد.

دکتر فاضل حضور تیم ارزیاب وزارتخانه را باعث پیشرفت و اعتلای دانشگاه در عرصه های آموزشی ،فرهنگی ،بهداشتی ،درمانی و اداری دانست .

در پایان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان  از معاونین ،مدیران ،وکارشناسان دانشگاه ، که دربحث  اعتبار بخشی دانشگاه تلاش وکوشش فراوان  داشتند تقدیر و تشکر کرد.

دفعات مشاهده: 335 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان