وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : ششمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی علی آبادکتول ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۷ |

ششمین جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان علی آبادکتول درسال جاری باحضورمعاون فرماندار،مدیریت شبکه بهداشت ودرمان، کارشناسان بهداشتی واعضای کارگروه درمورخ24/11/95 درمحل سالن اجتماعات فرمانداری برگزارگردید.

دراین جلسه دکترمقسمی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تعریفی ازواژه سلامت ارائه نمودوبه لزوم توجه به همه ابعاد سلامتی درجامعه اشاره داشت

وی گفت :تامین،حفظ وارتقاء سلامتی نیازبه همکاری ومداخله سایربخشهای جامعه ودستگاههاونهادهای مرتبط وجوددارد.

وی ازحمایت فرماندارومعاونت ایشان ازبرنامه های سلامت ونیزهمکاری ادارات ونهادهای شهرستان تشکروقدردانی نمود.

درادامه دیلم کتولی معاون شبکه ومسئول دبیرخانه کارگروه، دستورکارجلسه رابیان نمودندودرخصوص پویش ملی ازدواج سالم وپایدارواقدامات موردنظرورئوس برنامه های آن وفعالیتهای انجام شده ودردست اقدام  درسطح شهرستان توضیحاتی راارائه داد.

سپس مهندس قره خانی مسئول واحدبهداشت محیط مرکزبهداشت درراستای برنامه ریزی درزمینه اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی سال 1396 ازطریق جلب مشارکت نهادهاوادارات واجرای طرح خودکنترلی وخوداظهاری بهداشتی درسطح اماکن تهیه وتوزیع موادغذایی واماکن عمومی مطالبی رابیان نمود.

همچنین دکتردنکوب مسئول واحدپیشگیری ومبارزه بابیماریهای مرکزبهداشت گزارشی ازوضعیت اجرای برنامه اتلاف سگهای ولگرددرشهرستان واجرای مصوبات مرتبط ارائه نمودند.

درادامه دکترزنگانه معاون فرماندارباعرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)وتشکرازحضورومشارکت فعال ادارات ونهادهادربرنامه های دهه مبارک فجر،رهنمودهای لازم درخصوص مصوبات جلسه پیشین ونیزموضوعات دستورکارجلسه راارائه نمودوبرلزوم همکاری کلیه دستگاههابامرکزبهداشت درراستای اجرای مطلوب طرح بسیج سلامت نوروزی تاکیدکرد.

وی اجرای پویش ملی ازدواج مناسب،سالم وپایداررامهم ارزیابی نمودندوخواستارنهایت تلاش واهتمام دراین راستاشد و مخاطب شناسی صحیح واجرای کیفی برنامه های پویش ملی ازدواج مناسب،سالم وپایداررادرتاثیرگذاری اقدامات وفعالیتها بااهمیت برشمرد.

دراین جلسه مصوبات کارگروه پیشین واقدامات دستگاههاموردبررسی قرارگرفت ومصوباتی نیزبه همراه داشت.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان