اخبار شهرستان گمیشان : جلسه بررسی شاخص های مراقبت از بیماران دیابتی و فشارخون بالا در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان تشکیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

در این جلسه که در دفتر سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور مسئولین، کارشناسان مبارزه با بیماریها، بهورزان و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت کمیش تپه، خواجه نفس و سیمین شهر تشکیل شد، دکتر ایری؛ سرپرست شبکه به بیان اهمیت مراقبت از بیماران دیابتی و فشارخون و تبدیل شدن بیماریهای غیرواگیر به اورژانس جهانی پرداخت. وی  همچنین در خصوص ادغام مراقبت از بیماریهای غیرواگیر در برنامه میانسالان و سالمندان و مدیریت مراقبت از  این بیماران براساس سامانه ناب توضیح داد. دکتر اصفهانیانی، مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها نیز در مورد روند اجرایی این برنامه و نقاط قوت و ضعف مراکز در اجرای این برنامه مطالب مربوطه را بیان کردند.ثبت اطلاعات مراقبت از بیماران در سامانه ناب، نحوه گزارش گیری جزئیات آماری و وضعیت مراکز از نظر شاخص های مراقبت از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1510 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 30 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 17774045 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 27178 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق