وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار شهرستان گمیشان : جلسه بررسی شاخص های مراقبت از بیماران دیابتی و فشارخون بالا در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

در این جلسه که در دفتر سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور مسئولین، کارشناسان مبارزه با بیماریها، بهورزان و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت کمیش تپه، خواجه نفس و سیمین شهر تشکیل شد، دکتر ایری؛ سرپرست شبکه به بیان اهمیت مراقبت از بیماران دیابتی و فشارخون و تبدیل شدن بیماریهای غیرواگیر به اورژانس جهانی پرداخت. وی  همچنین در خصوص ادغام مراقبت از بیماریهای غیرواگیر در برنامه میانسالان و سالمندان و مدیریت مراقبت از  این بیماران براساس سامانه ناب توضیح داد. دکتر اصفهانیانی، مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها نیز در مورد روند اجرایی این برنامه و نقاط قوت و ضعف مراکز در اجرای این برنامه مطالب مربوطه را بیان کردند.ثبت اطلاعات مراقبت از بیماران در سامانه ناب، نحوه گزارش گیری جزئیات آماری و وضعیت مراکز از نظر شاخص های مراقبت از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 95 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان