وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : کارگروه سلامت و امنیّت غذایی در آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

ششمین کار گروه سلامت و امنیّت غذایی شهرستان آزادشهر به ریاست شفایی فرماندار آزادشهر و دکترگلزاری دبیر جلسه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان  و با حضور اعضاء کار گروه با ارائه دستور جلسه (طرح بسیج سلامت نوروزی و هفته سلامت مردان ایرانی) در فرمانداری آزادشهر برگزار شد.

دکتر گلزاری با ارائه عنوان و دستور جلسه ازکلیه ادارات در طرح بسیج سلامت نوروزی درخواست همکاری کرد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان آزادشهربا بیان اینکه در آستانه  سال جدید ،وضعیت سرویسهای بهداشتی ، کبابی ها ، قلیان سراها وتفرجگاه ها باید در اولویت برنامه های کاری ما باشد، از فرماندار درخواست کرد تا با همّت مسئولین بتوانیم نوروز خوشی را هم برای مسافرین و  شهروندان آزادشهری آرزو کنیم.

فرماندار آزادشهر نیز با تشکر از حضور پر شور مردم در روز راهپیمائی 22بهمن ،نقش مسئولین را پر رنگ دانست و افزود همانطوریکه که مردم شهرستان آزادشهر در تمام صحنه های انقلاب حضور دارند ،وظیفه مسئولین نیز خدمت خالصانه  به مردم و دوستداران نظام انقلاب اسلامی است  انتظار ما این است که مسئولین ادارات در طرح بسیج سلامت نوروزی کمال همکاری را با شبکه بهداشت و درمان آزادشهر داشته باشند.

در ادامه جلسه  گرزین کارشناس مسئول واحد سلامت جمعیت و خانواده مطالبی  را در مورد هفته ملی سلامت مردان ایرانی بیان کرد.

در پایان جلسه مصوباتی ارائه شد که مهمترین آنها تشکیل اکیپ جمع آوری منقل های کبابی از سطح شهر با همکاری مرکز بهداشت ،اصناف ،نیروی انتظامی و دامپزشکی و احداث سرویسهای بهداشتی در  مسیرتردد مسافرین و فلکه الله آزادشهر و مکاتبه محیط زیست با فرمانداری آزادشهر با فرمانداری در خصوص مشکل تانکرهای فاضلاب کش و تقدیر و تشکر از اعضاء کارگروه سلامت توسط فرماندار مهمترین آنها بود.

دفعات مشاهده: 387 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان