برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
مدیریت
مراکز بهداشتی ودرمانی
زیربخش‌های پایگاه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید؟
بله
خیر
نظری ندارم

:: شبکه بهداشت و درمان آزادشهر : برگزاری کارگروه سلامت و امنیّت غذایی در شهرستان آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

ششمین کار گروه سلامت و امنیّت غذایی شهرستان آزادشهر به ریاست شفایی فرماندار آزادشهر و دکترگلزاری دبیر جلسه و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آزادشهر و با حضور اعضاء کار گروه با ارائه دستور جلسه (طرح بسیج سلامت نوروزی و هفته سلامت مردان ایرانی) در فرمانداری آزادشهر برگزار شد.

دکتر گلزاری با ارائه عنوان و دستور جلسه ازکلیه ادارات در طرح بسیج سلامت نوروزی درخواست همکاری کرد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان آزادشهربا بیان اینکه در آستانه  سال جدید ،وضعیت سرویسهای بهداشتی ، کبابی ها ، قلیانسراها وتفرجگاه ها باید در اولویت برنامه های کاری ما باشد، از فرماندار درخواست کرد تا با همّت مسئولین بتوانیم نوروز خوشی را هم برای مسافرین و  شهروندان آزادشهری آرزو کنیم.

فرماندار آزادشهر نیز با تشکر از حضور پور شور مردم در روز راهپیمائی 22بهمن ،نقش مسئولین را پر رنگ دانست و افزود همانطوریکه که مردم شهرستان آزادشهر در تمام صحنه های انقلاب حضور دارند ،وظیفه مسئولین نیز خدمت خالصانه  به مردم و دوستداران نظام انقلاب اسلامی است  انتظار ما این است که مسئولین ادارات در طرح بسیج سلامت نوروزی کمال همکاری را با شبکه بهداشت و درمان آزادشهر داشته باشند.

در ادامه جلسه خانم گرزین کارشناس مسئول واحد سلامت جمعیت و خانواده مطالبی  را در مورد هفته ملی سلامت مردان ایرانی بیان کرد.

در پایان جلسه مصوباتی ارائه شد که مهمترین آنها تشکیل اکیپ جمع آوری منقل های کبابی از سطح شهر با همکاری مرکز بهداشت ،اصناف ،نیروی انتظامی و دامپزشکی و احداث سرویسهای بهداشتی در  مسیرتردد مسافرین و فلکه الله آزادشهر و مکاتبه محیط زیست با فرمانداری آزادشهر با فرمانداری در خصوص مشکل تانکرهای فاضلاب کش و تقدیر و تشکر از اعضاء کارگروه سلامت توسط فرماندار مهمترین آنها بود.

AWT IMAGEAWT IMAGE

azadshahr
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 937 queries by yektaweb 3430