وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : کمیته علمی واجرایی بهداشت محیط استان درگمیشان برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۵ |

هفتمین جلسه کمیته علمی- اجرایی بهداشت محیط استان با میزبانی گمیشان برگزار گردید

هفتمین جلسه کمیته علمی- اجرایی گروه  بهداشت محیط وحر فه ای استان  در سال 95 با حضور مدیرگروه ،کارشناسان بهداشت محیط استان و مسئولین بهداشت محیط وحر فه ای شهرستانها در مرکز بهداشت شهرستان گمیشان  برگزار گردید.

در این جلسه که با افتتاحیه آزمایشگاه آب مرکز بهداشت گمیشان آغاز گردید در خصوص سند توسعه جامع سلامت استان- برنامه عملیاتی بهداشت محیط-نحوه صدور کارت بازرسی بازرسان بهداشت محیط-کارورزی دانشجویان بهداشت محیط - برنامه های بسیج سلامت نوروزی سال 95-96 - ثبت فعالیتهای بسیج سلامت نوروزی در سامانه جامع بازرسی- برنامه های بهسازی محیط روستایی -برنامه های بهداشت مواد غذایی در بسیج سلامت نوروزی مورد بحث و بررسی گردید.

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان