برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
مدیریت
مراکز بهداشتی ودرمانی
زیربخش‌های پایگاه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید؟
بله
خیر
نظری ندارم

:: شبکه بهداشت و درمان آزادشهر : افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ازدارتپه آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ |

همزمان با دهه فجر، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ازدارتپه با حضور امام جمعه شهرستان آزادشهر ، نماینده مجلس ،فرماندار و مسئولین استانی و شهرستانی طی مراسمی توسط محمود ربیعی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری گلستان به طور رسمی افتتاح شد.

دکتر گلزاری  مدیر شبکه بهداشت و درمان آزادشهر و رئیس بیمارستان حضرت معصومه (س)با بیان اینکه این مرکز با زیر بنای 470 مترمربع و  با اعتباری بالغ بر 550میلیون تومان در زمینی به مساحت 1350 ساخته شده است ، حاصل تلاش و همکاری مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در دولت تدبیر و امید  ، و همکاری خیّر محترم در اهداء زمین و پیگیری های  نماینده محترم مجلس ،فرماندار،  در جهت ارائه تسهیلات و تسریع ساخت این مرکز در طی 8ماه ساخته و به بهره برداری رسید ،و خدا را شاکریم که در دولت تدبیرو امید و در یکی از پر ارزش ترین روزهای انقلاب در دهه فجر افتتاح شده است.

دکتر گلزاری با تشکر از نقش خیّرین سلامت در اهداء این زمین گفت: ضمن تشکر از خانواده یازرلو خیّر  و اهداء کننده این زمین ،امیدواریم با همکاری خیّرین و مردم شاهد شکوفائی  شهرستان آزادشهر به ویژه در حوزه سلامت باشیم.AWT IMAGE

azadshahr
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.053 seconds with 937 queries by yektaweb 3463