برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

اطلاع رسانی پایگاه سامانه 1690
اطلاع رسانی پایگاه مدیریت بحران

:: اخبار و مناسبت ها : آیین غبار روبی مزار شهدای شهرستان بندرگز برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

در سومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و همزمان با سراسر کشور ، مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان بندرگز با حضور در مزار شهدای گمنام و مزار شهدای شهرستان بندرگز ، ضمن تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) ، قبور مطهر این شهیدان را با عطر و گلاب شستشو دادند.

مدیریت شبکه بهداشت ودرمان و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بندرگز هم فرماندار و مدیران دستگاه های اجرایی را در این برنامه همراهی کردند .

دفعات مشاهده: 431 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

shohadabr-hosp
تمامی حقوق برای بیمارستان شهداء شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است . مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3731