برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
مدیریت
مراکز بهداشتی ودرمانی
زیربخش‌های پایگاه
آیا از محتوای سایت رضایت دارید؟
بله
خیر
نظری ندارم

:: شبکه بهداشت و درمان آزادشهر : برگزاری انتخابات اعضاء مجمع خیرین سلامت در آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ |

برگزاری انتخابات اعضاء مجمع خیرین سلامت در  شهرستان آزادشهر

سومین دوره انتخابات اعضاء مجمع خیّرین سلامت شهرستان آزادشهر  با حضور  بزرگمهر مدیر عامل مجمع خیرین استان گلستان و دکتر گلزاری رییس شبکه بهداشت و درمان آزادشهر و با حضور هیأت امناء و اعضاء مجمع خیرین سلامت برگزار شد.

دکتر پرویز گلزاری مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آزادشهر ضمن عرض خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن ایام یوم الله دهه فجر گفت:دست استمداد خود را به سوی تمام خیرین و نیکوکاران برای رفع مشکلات و کمبودهای حوزه سلامت در شهرستان آزادشهر دراز می‌کنیم تا هیچ بیماری دغدغه خانه تا بیمارستان را نداشته و ما نیزدر شهرستان  دغدغه پذیرش بیمار و امکانات بیمارستانی را  نداشته باشیم و  انتظار داریم خیرین  با توجه به وجود مشکلات و محرومیت‌ها، برای رفع موانع حوزه سلامت در شهرستان سرمایه‌گذاری کنند.و دانشگاه نیزدر رسیدن به اهداف بزرگ و کلان خود نیاز به همکاری و تعامل شما خیرین دارد.

در ادامه  علی بزرگمهر مدیر عامل مجمع خیرین استان گلستان ضمن تقدیر از همکاری خیرین در سالهای قبل و اعطای کارنامه قبولی  به خیرین شهرستان آزادشهر ازآنها در خواست کمک و همکاری  جهت رفع نیازهای حوزه سلامت شهرستان آزادشهر نمود   و قول مساعد داد تا آنجایی که در توان دارد کمال همکاری و کمک را در کنار مجمع خیّرین سلامت شهرستان آزادشهر داشته باشد و گفت:  امیدوارم با مشارکت و همراهی شما خیرین، شاهد افتتاح پروژه های بیشتری در شهرستان آزادشهر باشیم.

در خاتمه با توجه به اجماع نظر حاضرین اعضای قبلی مجمع خیرین سلامت شهرستان به مدت ٢ سال دیگه در سمت خود ابقا شدند.

azadshahr
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.053 seconds with 939 queries by yektaweb 3506