برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت UniRSS

دانشگاه علوم پزشکی گلستان

اطلاع رسانی پایگاه سامانه 1690
اطلاع رسانی پایگاه مدیریت بحران

:: اخبار و مناسبت ها : در آستانه ی ورود وزیر بهداشت به استان و افتتاح بیمارستان شهداء بندرگز ، مسئول هماهنگ کننده سفر وزیر از بیمارستان بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۴ |

در آستانه ی ورود دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به استان و افتتاح بیمارستان 96 تختخوابی جدید التاسیس شهرستان بندرگز و به منظور هماهنگی های بیشتر ، دکتر حسینی مسئول هماهنگ کننده سفر وزیر بهداشت و حاج آقا نظر عباسی کارشناس حراست دانشگاه از بیمارستان شهداء بندرگز بازدید کردند.

دکتر حسینی همچنین با توجه به استقرار مرکز بهداشتی درمانی شهری بندرگز در بیمارستان سابق و ارائه خدمت به شهروندان از این مکان نیز بازدید کرد.

دکتر شهرام صابری سرپرست شبکه بهداشت و درمان ، دکتر کشیری سرپرست مرکز بهداشت ، مدیر داخلی بیمارستان و جمعی از همکاران دکتر حسینی و همراهان را در این بازدید همراهی کردند .

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

shohadabr-hosp
تمامی حقوق برای بیمارستان شهداء شهرستان بندرگز محفوظ میباشد. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است . مدیریت و طراحی وب سایت : واحد فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان بندرگز،با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان .
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 1036 queries by yektaweb 3461