برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
معاونت توسعه مدیریت و منابع::
مدیریت سرمایه انسانی::
مدیریت امور مالی::
مدیریت تشکیلات ، آموزش
و بودجه برنامه‌ای
مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی::
مدیریت‌منابع‌فیزیکی‌
و‌ نظارت‌‌بر طرح‌های‌عمرانی
پرسشهای متداول::
اخبار::
برنامه عملیاتی سال 1395::

:: اخبار : صدور ابلاغ های استخدام پیمانی کارکنان قرار دادی دارای کارنامه ادواری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ |

صدور ابلاغ های استخدام پیمانی کارکنان قرار دادی دارای کارنامه ادواری

با پیگیری معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیران . کارشناسان مدیریت منابع انسانی و تشکیلات، آموزش و بودجه برنامه ای، ابلاغ های استخدام پیمانی کلیه کارکنان قراردادی ( 165 نفر) که دارای کارنامه قبولی ادواری بوده اند، در تاریخ 29 دی 1395 صادر گردید. تعداد کثیری از این همکاران که قریب بر 15 سال سابقه قراردادی داشته اند با صدور این احکام بصورت پیمانی تبدیل وضع گردیده اند.

دفعات مشاهده: 2125 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Administration & Finance deputy
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.052 seconds with 986 queries by yektaweb 3351