وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار شهرستان گمیشان : بازگویی انتظارات برنامه های جوانان و نوجوانان از مراقبین سلامت در گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ |

بازگویی انتظارات برنامه های جوانان و نوجوانان از مراقبین سلامت در گمیشان

طی جلسه بازآموزی ، چک لیست جدید مراقبین سلامت و انتظارات واحد سلامت جوانان و نوجوانان از آنها ، به همراه شاخص ها ی برنامه های مختلف واحد، به تفکیک مراکز مختلف تحت پوشش، به همراه شرح وظایف آنها طبق بسته خدمتی، به حاضرین ارائه شده، راهکارهای افزایش کیفیت و کمیت برنامه ها (معاینات، برگزاری کلاسهای آموزی ، جلسات مورد انتظار و...)مورد بحث و تبادل قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان