وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : خدمات رسانی به جمعیت عشایر مسقر در مراوه تپه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ |

جمعیت عشایری استان های  خراسان شمالی ورضوی طبق روال سالهای گذشته  در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان  مراوه تپه مستقر شدند طبق سرشماری  انجام شده توسط بهورزان عزیزجمعیت وارده در سال جاری  5069  نفربوده اند. که در محدوده تحت پوشش مراکز خدمات جامع سلامت مراوه تپه و قره گل ساکن میباشند ضمن ارائه خدمات پاسیو در خانه های بهداشت تابعه  این دو مرکز ، تعداد 8 نفر از بهورزان مرد این خانه های بهداشت  بصورت اکتیو (بوسیله موتور سیکلت ) به این جمعیت خدماتی از قبیل سرشماری ، بیماریابی ، واکسیناسیون ،مراقبت های گروه هدف ،اموزش بهداشت ، بازدید از مدارس و..... ارائه می نمایند.

تیم سلامت این مرکز شامل ( پزشک ، ماما ، دارویار و کاردانان بهداشتی ) بصورت 3 بار درهفته به مناطق عشایر نشین اعزام میشوند که علاوه بر ویزیت بیماران عادی  و  گروه هدف (مادران باردار ،نوزادان ،  فشارخون ، روان و..... ) سایر خدمات بهداشتی درمانی شامل تنظیم خانواده ، بیماریابی ، برگزاری کلاسهای آموزشی و... توسط این تیم انجام میگیرد.

عشایر استان های  خراسان شمالی ورضوی  از ابتدای آبان ماه هرسال وارد مناطق عشایر نشین این شهرستان شده و تا پایان فروردین ماه  سال بعد ( به مدت 6 ماه ) دراین مناطق ساکن هستند.

دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان