وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار شهرستان گمیشان : کمیته پایش و نظارت شهرستان گمیشان تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

کمیته پایش و نظارت شهرستان گمیشان تشکیل شد

کمیته فصلی پایش و نظارت شهرستان گمیشان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان و مسئولین واحد ها در محل دفتر سرپرستی برگزار گردید.در این کمیته ابتدا سرپرست شبکه به نقد و بررسی چالشهای مشاهده شده در روز پایش پرداخته از مسئولین واحدها خواست تا پایش فیلد را همچنان در سرلوحه کاری پایش و نظارت خود قرار دهند. در ادامه نقاط ضعف و قوت برنامه پایش نظارتی جدید بررسی گردید و پیشنهاداتی از سوی پایشگران داده شد که به بحث گذارده و مصوباتی اتخاذ شد و نهایتا  وضعیت پایش واحد های ستادی از سطح مراکز تحت پوشش شهرستان بصورت نموداری گزارش گردید.

دفعات مشاهده: 191 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان