اخبار : رییس دانشگاه ارتحال جانسوز آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

رییس دانشگاه ارتحال جانسوز آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفت

در پی ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با انتشار پیامی این ضایعه اسفناک را تسلیت گفت.

متن پیام رییس دانشگاه به این شرح است:

بسمه تعالی

در گذشت تاثر برانگیز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین امام و رهبری، و یکی از ارکان  نظام اسلامی، خسرانی جبران ناپذیر برای میهن اسلامی است.

مبارزات مستمر این شخصیت عالیقدر در راه برپایی حاکمیت دینی در دوران پیش از انقلاب و حضور موثر و تعیین کننده او در همه عرصه های انقلاب از آغاز تا امروز از وی شخصیتی ممتاز و تکرار نشدنی در تاریخ معاصر ایران ساخته است.

اینجانب به نمایندگی از اساتیدفرهیخته،کارکنان خدوم و دانشجویان گرامی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، این رحلت جانسوز را به محضر مقام معظم رهبری ، ملت شریف ایران و به ویژه بیت معظم آن فقید سعید، تسلیت و تعزیت گفته ، از درگاه خداوند رحمان برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و برای خانواده ی معزز و عموم دوستداران و دلبستگان ایشان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

دفعات مشاهده: 714 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1531 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 4 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 53 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 19696613 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 43347 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق