وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : نشست مدیران دفتر خدمات پرستاری بیمارستانها با رئیس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ |

نشست مدیران دفتر خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان با رئیس دانشگاه

نشست مدیران دفتر خدمات پرستاری بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان با حضور دکتر فاضل رئیس دانشگاه برگزار شد

در این نشست رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از پرستاران استان، حرفه پرستاری را سخت و دشوار عنوان کرد و گفت «من خودم را مدیون قشر پرستاری می دانم و مطالب زیادی از این قشر زحمتکش آموخته ام»

دکتر فاضل افزود؛ با تمام محدودیت هایی که وجود دارد، هیچ گاه شاهد کم کاری پرستاران خدوم در عرصه سلامت نبوده ایم

وی همچنین در بخشی از سخنان خود بر آموزش و توانمندسازی نیروهای جدیدالورود و تدوین برنامه های تشویقی برای پرستاران تأکید کرد.

در ادامه دکتر حسینی معاون درمان دانشگاه نیز از نگاه ویژه دکتر فاضل رئیس دانشگاه به پرستاران سخن گفت و نسبت به پرداخت عملکردی و توانمندسازی پرستاران تأکید کرد.

محمد مهدی بطیار رئیس نظام پرستاری گرگان نیز در این نشست ضمن تأکید بر ایجاد فضای دوستانه به برخی از مشکلات قشر پرستاری اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که بسیاری از مشکلات که کشوری هستند در سطح کلان مرتفع گردد.

دفعات مشاهده: 823 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان