اخبار : کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۸ |

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه برگزار شد

کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور مهندس طهماسبی معاون سیاسی و امنیتی استاندار، دکتر فاضل رئیس دانشگاه و سایر اعضا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی در سالن شهید آوینی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست مهندس طهماسبی معاون سیاسی و امنیتی استاندار انتصاب دکتر فاضل بعنوان رئیس دانشگاه را تبریک گفته و بر لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به موقع درخصوص بیماری ها توسط اداره آموزش پرورش و رسانه های گروهی تأکید کرد.

رئیس دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به مهندس طهماسبی و اعضای کارگروه بر لزوم ساماندهی عطاری ها و برگزاری کلاس های آموزشی برای آنان تأکید کرد.

دکتر فاضل همچنین گزارشی از وضعیت بیماری آنفولانزا در استان ارائه کرد وگفت تاکنون موردی از بیماری آنفولانزای حاد پرندگان در بیمارستان های استان مشاهده نشده است

همچنین در این کارگروه پیگیری های مصوبات قبلی از جمله وضعیت کشتارگاههای سنتی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 696 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 1547 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 59 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 20905066 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 33450 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق