وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : با حضور معاون وزیربهداشت جلسه هیات رییسه دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۷ |

با حضور معاون وزیربهداشت جلسه هیات رییسه دانشگاه برگزار شد

جلسه هیات رییسه دانشگاه با حضور دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و هیئت همراه، در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شدو مسایل پیرامون تقویت زیرساختهای پژوهشی دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

در این جلسه  دکتر ملک زاده پذیرش مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان توسط دکتر فاضل را تبریک گفته و از همکاری مدیران سابق دانشگاه، از جمله دکتر سمنانی برای حمایت از پروژه کوهورت گلستان تشکر و قدردانی کرد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همچنین به همکاری هایی که دکتر فاضل به عنوان پژوهشگر همکار طی سالهای متمادی با این پروژه داشتند اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد که با حضور ایشان در این مسئولیت، دانشگاه بتواند مسئولیت ادامه کارپروژه کوهورت گلستان را که اکنون به مرحله بلوغ خود رسیده و الگویی برای سایر دانشگاه ها جهت نهادینه نمودن پژوهش های مبتنی بر جمعیت به شمار می رود، به عهده گرفته و ادامه دهند.

وی همچنین توصیه هایی مبنی بر جذب اعضای هیئت علمی پژوهشی، توانمندسازی پژوهشی اعضای هیئت علمی موجود و همچنین حرکت به سوی تاسیس پژوهشکده نمود.

دکتر ملک زاده در بخشی دیگری از سخنان خود خواست  دانشگاه با ارائه پیشنهادات پژوهشی مناسب، بیش از پیش در جهت استفاده از منابع موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی  (NIMAD) تلاش نمایند.

در ادامه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، سایر اعضای هیئت رئیسه و برخی پژوهشگران حوزه تحقیقات علوم پزشکی دانشگاه، نیازمندی ها و نظرات خود را در خصوص تقویت توانمندیهای تحقیقاتی دانشگاه مطرح نمودند و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز رهنمودهای لازم را ارائه کرد.

وی درخاتمه موافقت خود را در صورت تایید فضای فیزیکی اختصاصی ازسوی دانشگاه جهت آزمایشگاه جامع تحقیقاتی اعلام داشته و تاکیدکرد حمایت های لازم را مبنی بر صدور مجوز و تجهیزآن انجام خواهد داد

وی همچنین مقرر نمود تا از طرح های پژوهشی پیشنهادی دانشگاه  به موسسه نیماد به طور ویژه حمایت گردد.

دفعات مشاهده: 749 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان