وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

اخبار برگزیده
:: اخبار : بازدید اکیپ مشترک از محل های عرضه مرغ در آزادشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۸ |

اکیپ مشترکی از کارشناسان  بهداشت محیط وکارشناسان  بیماریها شبکه بهداشت و درمان آزادشهر ، دامپزشکی ، و شهرداری  با مشارکت سه جانبه پس از تشکیل نشست و جلسه با عزیمت به محل عرضه مرغ در سطح شهرستان به ویژه محل عرضه و فروش پرنده در بازار هفتگی  ضمن تذکر کتبی به فروشندگان دوره گرد و سیار، تمام مرغهای زنده و پرندگان با توجه به شیوع آنفلو آنزای پرندگان از سطح عرضه  در این بازار جمع آوری گردید.

بیماری آنفلو آنزای پرندگان  بیشتر در طیور تخم گذار دیده می شود.آنفلوآنزای پرندگان نوعی آنفلوآنزای حیوانی است که توسط گونه A ویروس ایجاد می شود، پرندگان دریایی به خصوص اردک های وحشی مخازن طبیعی ویروس این بیماری هستند و در برابر ابتلا به بیماری به شدت مقاومند ولی پرندگان اهلی نظیر مرغ و بوقلمون بسیار حساس هستند.

لذا از همشهریان خواسته شده که از مصرف پرندگان دریایی و مرغ زنده که توسط فروشندگان دوره گرد عرضه میگردد پرهیز نمایند.

دفعات مشاهده: 298 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان