برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: اخبار : افتتاح بیمارستان تخصصی صحرایی در منطقه مرزی گلیداغ مراوه تپه ::

افتتاح بیمارستان صحرایی در گلیداغ مراوه تپه

امروز ششم دیماه 1395 بیمارستان تخصصی صحرایی گلیداغ مراه تپه به همت بسیج جامعه پزشکی گلستان افتتاح شد.

جانشین بسیج جامعه پزشکی گلستان گفت: این بیمارستان صحرایی به مدت سه روز خدمات درمانی رایگان به مراجعه کنندگان ارائه می کند.

سرهنگ کریمی افزود: پزشکان عمومی و متخصص با همکاری بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی استان در این مدت با این بیمارستان همکاری خواهند کرد.

وی ادامه داد: خدمات عمومی و تخصصی در زمینه : جراحی عمومی، چشم، گوش، حلق و بینی، پوست، اطفال ، داخلی، رادیولوژی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، دندان پزشکی، سونوگرافی، زنان ، قلب ، آزمایشگاه ارائه می شود.

شهرستان محروم مراوه تپه واقع شرقی ترین نقطه استان گلستان و هم مرز با کشور ترکمنستان است و بخش گلیداغ از توابع این شهرستان است.

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 954 queries by yektaweb 3443