صفحه اصلی::
آرشیو مطالب::
ارتباط با ما::
لینک های مرتبط

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: اموردانشجویان شاهدوایثارگر : برگزاری جلسه شورای اساتید مشاور دانشکده بهداشت در تاریخ 1395/09/24 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۴ |

AWT IMAGEجلسه شورای اساتیدمشاور دانشکده بهداشت برگزارشد

دومین جلسه شورای اساتیدمشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده بهداشت در نیمسال اول تحصیلی96-1395 روز چهارشنبه 1395/09/24 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده، با حضور اعضا تشکیل گردید.

در این جلسه، استاد مشاور دانشجویان شاهدوایثارگر دانشکده گزارشی از وضعیت آموزشی دانشجویان تحت پوشش خود ارائه نمود. همچنین در زمینه واحدهای مانده دانشجویان و انتخاب واحد نیمسال دوم 96-1395 راهکارهای لازم ارائه و ازسوی استادمشاور محترم و آموزش دانشکده اقدام لازم صورت پذیرد. همچنین در این جلسه مقرر گردید کلاس های تقویت بنیه علمی و رفع اشکال در دروس مورد نیاز دانشجویان که تاکنون برگزار نگردیده است بصورت ویژه پیگیری گردد.

دفعات مشاهده: 175 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.076 seconds with 937 queries by yektaweb 3443