اخبار و اطلاعات : بازدید معاون غذا و دارو گلستان از بیمارستان جدید بندرگز

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۴ |

در راستای خدمت رسانی به مردم شریف گلستان:

بازدید معاون غذا و دارو گلستان از بیمارستان جدید بندرگز

در آستانه سفردکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به این استان، دکتر جوشقانی معاون غذا و دارو از بیمارستان جدید شهرستان بندرگز بازدید بعمل آوردند.

به گزارش خبرنگار ایفدونا، و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو گلستان، در آستانه سفردکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به استان و افتتاح بیمارستان 96 تختخوابی شهرستان بندرگز، دکتر جوشقانی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گلستان به همراه دکتر امیرخانلو مدیر دارو، آقایان کر و امیرخانلو از این بیمارستان بازدید و میزان آمادگی شهرستان را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.

دکتر صابری مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بندرگز و جمعی از مسئولان بخشهای مختلف بیمارستانی معاون غذا و داروی دانشگاه را در این بازدید همراهی کردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 716 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه عمومی نشریات یکتاوب می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق