پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت بهداشتی : برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تجهیزات بازرسی بهداشت محیط در استان

 | تاریخ ارسال: 1395/9/15 | 
 

در راستای اجرایی نمودن ماده 4 آیین نامه اجرایی قنون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی  بازرسین بهداشت محیط استان به تجهیزات بازرسی شامل دستگاه اندازه گیری سلامت روغن مصرفی ، دستگاه اندازه گیری شوری غذا ونان ،دستگاه pH  متر پرتال جهت سنجش وجود جوش شیرین در خمیر نان و ... ، دستگاه رطوبت سنج ، دماسنج سوزنی و لیزی و دستگاه اندازه گیری بار میکروبی سطوح مجهز شدند .

 

بمنظور آشنایی بیشتر بازرسین به این تجهیزات کارگاه آموزشی دوروزه در محل سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی با حضوربازرسین بهداشت محیط شهرستانها برگزار گردید . آموزش تئوری و عملی کار با دستگاهها توسط کارشناسان شرکتی که تجهیزات توسط وزارت بهداشت درمان از آنها خریداری شده انجام گرفت .

AWT IMAGE

AWT IMAGE

 


دفعات مشاهده: 733 بار   |   دفعات چاپ: 160 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5960 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1120 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2776548 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 64784 بازدید