آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
در راستای اجرایی نمودن ماده 4 آیین نامه اجرایی قنون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی بازرسین بهداشت محیط استان به تجهیزات بازرسی شامل دستگاه اندازه گیری سلامت روغن مصرفی ، دستگاه اندازه گیری شوری غذا ونان ،دستگاه pH متر پرتال جهت سنجش وجود جوش شیرین در خمیر نان و ... ، دستگاه رطوبت سنج ، دماسنج سوزنی و لیزی و دستگاه اندازه گیری بار میکروبی سطوح مجهز شدند . بمنظور آشنایی بیشتر بازرسین به این تجهیزات کارگاه آموزشی دوروزه در محل سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی با حضوربازرسین بهداشت محیط شهرستانها برگزار گردید . آموزش تئوری و عملی کار با دستگاهها توسط کارشناسان شرکتی که تجهیزات توسط وزارت بهداشت درمان از آنها خریداری شده انجام گرفت .
|