برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: صفحه اصلی : کانل پیام رسان سروش شهید کاویانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۰ |

کانال اطلاع رسانی کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی

کانال پیام رسان شهید کاویانی ویژه اطلاع رسانی و درج اخبار کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان و همچنین درج اخبار و اطلاع رسانی های مربوط به سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گلستان باهدف تسریع در اطلاع رسانی برنامه ها و فعالیت های سازمان به اعضای محترم بسیج جامعه پزشکی ایجاد گردید.

از تمامی اعضای محترم بسیج جامعه پزشکی درخواست می گردد ضمن دریافت و نصب آخرین نسخه پیام رسان سروش در گوشی تلفن همراه خود، با استفاده از لینک کانال شهیدکاویانی مطابق راهنمای زیر در این کانال عضو شوند.

راهنمایی:

برای عضویت در کانال پیام رسان شهیدکاویانی در گوشی همراه خود  اینجا را کلیک کنید  و یا آدرس: kavyani@ را در برنامه سروش تایپ نمایید.

درصورت هرگونه مشکل می توانید سوال خودرا از طریق شماره پیامکی 6600017744 از ما بپرسید.

🔵 لطفاً جهت عضویت سایر بسیجیان سازمان بسیج جامعه پزشکی گلستان این پیام را برای سایر اعضای سازمان که تاکنون عضو این کانال نشده اند ارسال فرمایید.

🔵 اخبار و اطلاع رسانی سازمان بسیج جامعه پزشکی گلستان در این کانال منتشر می گردد.
🔵 درصورت تمایل اخبار و مطالب خودرا جهت درج در این صفحه به همین  کانال ارسال فرماید. مطالب ارسالی در صورت مطابقت با اهداف کانال، پس از تایید مدیرکانال منتشر خواهد شد.

دفعات مشاهده: 264 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.048 seconds with 915 queries by yektaweb 3350