برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: صفحه اصلی : تجدید میثاق بسیجیان با شهیدان و آرمانهای مقدس انقلاب در هفته دفاع مقدس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۰ |

AWT IMAGE در روز سه شنبه6/7/95 به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ جمعی از بسیجیان و اعضای شورای مرکزی کانون بسیج جامعه پزشکی شهیدکاویانی دانشگاه به همراه سرمربی حلقه های صالحین قشر بسیج جامعه پزشکی استان وتنی چهند از اعضای هیئت علمی دانشگاه در گلزار شهدای گمنام دانشگاه واقع در مجموعه آموزشی فلسفی حضوریافتند. بسیجیان جامعه پزشکی دانشگاه ضمن قرائت فاتحه برای شادی ارواح طیبه شهدای بزرگوار آرمیده در این مکان، با آرمانهای بلند انقلاب و شهیدان والامقام تجدید میثاق نمودند. در این برنامه پیام مقام معظم رهبری به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس توسط مدیرکانون قرائت گردید. همچنین حجه الاسلام زارعی سخنانی پیرامون دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی بیان نمودند.همچنین نمایشگاه عکس با موضوع جنایات آمریکا در جنگ تحمیلی علیه ایران در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه ایجاد و مورد بازدید مراجعین قرارگرفت.

دفعات مشاهده: 422 بار   |   دفعات چاپ: 108 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 955 queries by yektaweb 3531