برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: صفحه اصلی : اعزام تیم پزشکی پیام آوران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی به منطقه کم برخوردار روستای کلاجان سادات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۶ |

AWT IMAGE این کانون با اعزام تیم پزشکی به این روستا از بیماران مستقر در این منطقه ویزیت به عمل آورده که از این تعداد ....... نفر توسط پزشک عمومی و تعداد ..... نفر توسط کارشناس تغذیه و فیزیولوژی که به همه آنها نیز آموزش های لازم بهداشتی داده شد ویزیت به عمل آمد. همچنین داروهای مورد نیاز بیماران بصورت رایگان به ارزش ...........................  ریال توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی به آنها تحویل شد. تیم امدادی پزشکی اعزامی علاوه بر ویزیت پزشکی و ارائه دارو و خدمات تغذیه ای و ورزشی، به ارائه تزریقات و پانسمان به صورت کاملاً رایگان نیز پرداختند.

دکتر شهاب اخوت مدیر امداد و درمان کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی هدف از اجرای طرح ویزیت و تجویز داروی رایگان توسط تیم پزشکی را کمک به اقشار نیازمند جامعه که دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی ندارند عنوان کرد و افزود: امیدواریم با اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم هزینه های مردم و قشر ضعیف جامعه که اکثراً روستائیان می باشند را کاهش دهیم. ایشان با تبریک اعیاد شعبانیه از تیم پزشکی که بصورت داوطلبانه در این نقاط کم برخوردار به ارائه خدمت پرداختند تقدیر و تشکر نمود.

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.044 seconds with 915 queries by yektaweb 3326