برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
اهداف نهاد در دانشگاه::
محور سیاستهای نهاد::
هیئات محبان الائمه نهاد::
نشریات نهاد نمایندگی::
چارت تشکیلاتی نهاد::
تماس با ما::
برنامه های نهاد::
مهدویت::
حجاب::
احکام::
نماز::
اتوماسیون اداری
قران مجید

ابزار قران

نشریه امان

زیربخش‌های پایگاه
وبدای گلستان

مقام معظم رهبری
آیت الله سیستانی

آیت الله مکارم شیرازی

:: صفحه اصلی : آغاز ثبت نام بیستمین ازدواج دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۲۸ |

بیستمین مراسم ازدواج دانشجوییAWT IMAGE

سال تحصیلی 96-95

شرایط و ضوابط ثبت نام:

1. زمان آغار ثبت نام برای زوج های دانشجو از تاریخ 22/6/95 الی 30/7/95 به مدت 40 روز خواهد بود
  2. آدرس سایت ثبت نام ازدواج دانشجویی ezdevaj.nahad.ir می باشد که شایسته است دفاتر محترم نهاد آدرس های مذکور را در پایگاه اطلاع رسانی دفتر نهاد و دانشگاه مربوطه قرار دهند.
  3. تاریخ عقد مجاز برای ثبت نام از مورخه 1/7/94 الی 30/7/95 می باشد.
  4. جامانده های نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی که تاریخ عقد آنها 1/7/93 الی 1/7/94 می باشد در صورتی که یکی از زوجین در حال حاضر دانشجو باشد. می توانند ثبت نام کنند و در صورت اختصاص سهمیه از طرف ستاد ازدواج دانشجویی از این سفر معنوی استفاده خواهند کرد.
  5. در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند فقط یکی از آنها می توانند به عنوان داوطلب اصلی اقدام به ثبت نام نمایند.
  6. دانشجویان می بایست پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تایید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتر استانی مربوطه ارائه نمایند.
  7. ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب تنها تا قبل از تایید رابط ازدواج امکان پذیر می باشد.
  8. به دانشجویانی که امسال در ازدواج دانشجویی ثبت نام می نمایند سه بسته آموزشی به شرح ذیل ارائه خواهد شد:

بسته شماره 1 (قبل از اعزام به مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)

بسته شماره 2 (در زمان حضور در مشهد در غالب کارگاه های آموزشی و به صورت حضوری)

بسته شماره 3 (بعد از پایان سفر مشهد و از طریق سایت ازدواج دانشجویی یا مرکز آموزش مجازی نهاد)

شایان ذکر است، به داوطلبینی که از بسته های آموزش مجازی استفاده و در آزمون نهایی آن شرکت نمایند، به قید قرعه جوایز ارزنده ای از قبیل کمک هزینه سفرهای زیارتی، سه روز اقامت رایگان در مشهد مقدس و ... اهدا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 172 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.046 seconds with 1069 queries by AWT YEKTAWEB 3220