برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

 

 تمام تلاش خود را خواهیم نمود تا فراورده های غذایی سالم وارد سطح عرضه گردد

AWT IMAGE

رئس سازمان غذا و دارو در برنامه تلوزیونی مصیر

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
نظرسنجی
نظر خود را در باره محتوای علمی و خبری وب سایت غذا ودارو بفرمائید.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   

 


سازمان غذا و دارو اسامی 10 ماده غذایی جعلی و غیر مجاز را اعلام کرد.

AWT IMAGE

 

شیر پاستوریزه بهتر است یا شیر فله ای ؟

 

AWT IMAGE

 

 


معاون اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

حد مجاز سرب استفاده شده در محصولات آرایشی 10ppm است

AWT IMAGE

 

هشدار معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،

اعلام دو نوع فراورده گوشتی غیر مجاز در خوزستان

AWT IMAGE


مدیرنظارت برامورغذایی وبهداشتی آرایشی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی:

فیبرغذایی باعث کاهش وزن وتناسب اندام می شود

AWT IMAGE

مصرف زیاد شربت ذرت برای سلامتی مضر است

AWT IMAGE

 

سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

معرفی فرآورده های غذایی فاقد مجوز بهداشتی

AWT IMAGE

 


توضیح کوتاه واضح و شفاف یک مسئول در باره واکس میوه

AWT IMAGE

 

معاون وزیر ورئیس سازمان غذا ودارو گفت

میزان واردات روغن پالم براساس قبل تنظیم می شود

AWT IMAGE

تغذیه صحیح، تنوع و تعادل به همراه امنیت غذایی است

AWT IMAGE

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو

این نمکها را نخرید

AWT IMAGE

 

چگونه عسل خوب را از تقلبی بشناسیم 

AWT IMAGE

 

عدم تغییر سیاست های سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ

AWT IMAGE

قهوه معمولی برای لاغری مناسب تر از قهوه سبز
قهوه سبز تشدید کننده بیماری های قلبی

AWT IMAGE

سازمان غذا و دارو اعلام کرد

استفاده از هورمون اتفون در محصولات کشاورزی ممنوع است

AWT IMAGE

:: اخبار و اطلاعات : اطلاعاتی در باره داروهای مکمل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۲۰ | 

اطلاعاتی در باره  داروهای مکمل

AWT IMAGE
 خانم دکتر بهنام پور در این باره گفت  :

مکمل‌ها دسته‌ای از فرآورده‌های دارویی هستند که به تأمین احتیاجات بدن کمک می‌کنند. تقریباً تمامی موادی که به عنوان مکمل مطرح اند، در مواد غذایی وجود دارند امّا بعضاً میزان آنها کم است. مصرف مکمل‌ها کاملاً با توجه به نیاز فرد، شرایط تغذیه‌ای و محیط زندگی او و ابتلا یا عدم ابتلای او به برخی بیماری‌ها تعیین می‌شود. موادی که به صورت روتین به عنوان مکمل شناخته می‌شوند عموماً شامل عناصری مثل آهن، روی، منیزیم، کلسیم و ... و انواع ویتامین‌های محلول در چربی (A,D,E,K) و محلول در آب (C و خانواده ویتامین B) و همچنین برخی اسیدهای چرب مثل امگا 3 و ... هستند.
اگرچه مصرف مکمل‌ها، نسبت به سایر فرآورده‌های دارویی با محدودیت کمتری همراه است، امّا خوب است دربارۀ چگونگی و میزان مصرف آنها اطلاعات کافی داشته باشیم. علاوه بر این، هر فرد با توجه به شرایط جسمی‌اش و اینکه آیا به بیماری خاصی مبتلاست یا نه، باید تحت نظر پزشک اقدام به تهیه و مصرف مکمل‌ها کند. زیرا همانقدر که مصرف به جا و درست این داروها می‌تواند باعث بهبود زندگی و سلامت بیشتر شود، مصرف غیراصولی و نادرست آنها می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
 وی افزود : مکمل‌های ورزشی نیز دسته‌ای از مکمل‌ها هستند که عموما حاوی ترکیبات پروتئینی و هورمونی می‌باشند. مصرف نادرست این مواد بسیار خطرناک بوده و حتماً قبل از مصرف باید آزمایشات مفصل و کاملی انجام شود. متأسفانه اخیراً شاهد موارد کما و مرگ به علت مصرف غیراصولی این مواد و همچنین مصرف نمونه‌های ناسالم بوده‌ایم. راه پیشگیری از این اتفاقات نظارت مداوم سازمان‌های مربوطه و مهم‌تر از آن افزایش آگاهی شخص مصرف کننده است.
با بالا بردن آگاهی‌هایمان ، موجب ارتقاء سلامت خود و اطرافیانمان می‌شویم.
 

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


کد امنیتی را در کادر بنویسید >
::
دفعات مشاهده: 547 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
fdo Golestan
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.073 seconds with 1550 queries by yektaweb 3465