برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

 

 تمام تلاش خود را خواهیم نمود تا فراورده های غذایی سالم وارد سطح عرضه گردد

AWT IMAGE

رئس سازمان غذا و دارو در برنامه تلوزیونی مصیر

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
نظرسنجی
نظر خود را در باره محتوای علمی و خبری وب سایت غذا ودارو بفرمائید.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   

 


سازمان غذا و دارو اسامی 10 ماده غذایی جعلی و غیر مجاز را اعلام کرد.

AWT IMAGE

 

شیر پاستوریزه بهتر است یا شیر فله ای ؟

 

AWT IMAGE

 

 


معاون اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو:

حد مجاز سرب استفاده شده در محصولات آرایشی 10ppm است

AWT IMAGE

 

هشدار معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز،

اعلام دو نوع فراورده گوشتی غیر مجاز در خوزستان

AWT IMAGE


مدیرنظارت برامورغذایی وبهداشتی آرایشی معاونت غذا و دارو خراسان شمالی:

فیبرغذایی باعث کاهش وزن وتناسب اندام می شود

AWT IMAGE

مصرف زیاد شربت ذرت برای سلامتی مضر است

AWT IMAGE

 

سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

معرفی فرآورده های غذایی فاقد مجوز بهداشتی

AWT IMAGE

 


توضیح کوتاه واضح و شفاف یک مسئول در باره واکس میوه

AWT IMAGE

 

معاون وزیر ورئیس سازمان غذا ودارو گفت

میزان واردات روغن پالم براساس قبل تنظیم می شود

AWT IMAGE

تغذیه صحیح، تنوع و تعادل به همراه امنیت غذایی است

AWT IMAGE

 

روابط عمومی سازمان غذا و دارو

این نمکها را نخرید

AWT IMAGE

 

چگونه عسل خوب را از تقلبی بشناسیم 

AWT IMAGE

 

عدم تغییر سیاست های سازمان غذا و دارو در برخورد با خمیر مرغ

AWT IMAGE

قهوه معمولی برای لاغری مناسب تر از قهوه سبز
قهوه سبز تشدید کننده بیماری های قلبی

AWT IMAGE

سازمان غذا و دارو اعلام کرد

استفاده از هورمون اتفون در محصولات کشاورزی ممنوع است

AWT IMAGE

:: اخبار و اطلاعات : سرکه های تقلبی در ترشیجات / الزام به برچسب گذاری توسط تولیدکنندگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۶/۲۰ | 


کد خبر :  12176 

   


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد:

سرکه های تقلبی در ترشیجات / الزام به برچسب گذاری توسط تولیدکنندگان


کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده ؛ نسبت به استفاده از سرکه های تقلبی در ترشیجات هشدار داد.

AWT IMAGE
سید مهدی حسینی اصل، کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " در مورد ترشیجات و مصرف آن ها توضیحاتی ارائه داد.

وی افزود: ترشی ها از جمله چاشنی هایی هستند که در بیشتر کشورها از آنها استفاده می شود.ترکیب سبزی ها و میوه های مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری آنها و بهره مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول بوده است.

مهندس حسینی اصل ادامه داد: امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن می کنند.

کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: از آنجایی که در تهیه ترشی از میوه ها و سبزیجات مختلف استفاده می شود و میوه ها و سبزیجات حاوی فیبر هستند  بهترین راه برای بهره مندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات بصورت تازه است.

مهندس حسینی اصل خاطر نشان کرد: با توجه به تقلباتی که ممکن است در سرکه و سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه می شود ترشیجاتی را مصرف نمایید که دارای مجوز های بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولین کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید می شوند.

وی گفت: رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس، شماره پروانه ساخت  و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی می باشد.

کارشناس نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بیان داشت: در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای درج شده بر روی یرچسب محصول توجه نمایید.

مهندس حسینی اصل در پایان گفت: توصیه می شود ترشیجات را در ظروف شیشه ای نگهداری کنند  و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری شود.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


کد امنیتی را در کادر بنویسید >
::
دفعات مشاهده: 632 بار   |   دفعات چاپ: 220 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
fdo Golestan
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.074 seconds with 1550 queries by yektaweb 3465