رسالت دانشکده پزشکی گرگان

دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ماموریت دارد با استعانت از خداوند متعال و تاکید بر تحکیم اخلاق حرفه ای با فراهم سازی و استفاده از امکانات مادی، انسانی، پژوهش های کاربردی و همچنین بهره گیری از فن آوری های مناسب، هماهنگی های درون بخشی و با توسعه رشته های تخصصی بالینی و تحصیلات تکمیلی، دانش آموختگانی توانمند، با انگیزه خدمت و پاسخگوی نیازهای در حال تغییر، تربیت نماید تا در حفظ و ارتقای سلامت جامعه و گسترش مرزهای دانش روز دنیا اقدام نماید.

صفحه اصلی : برنامه هفتگی پزشکی و دندانپزشکی

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده پزشکی و دندانپزشکی و تحصیلات تکمیلی
* دانشجویان محترم رشته پزشکی مقطع دکتری مرحله علوم پایه جهت مشاهده برنامه کلاسی ترم2 و ترم4  در نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 "اینجــــــــــــــا" کلیک نمائید.
* دانشجویان محترم رشته دندانپزشکی مقطع دکتری مرحله علوم پایه جهت مشاهده برنامه کلاسی ترم 3 و ترم5 در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 "اینجــــــــــــا" کلیک نمائید.
*دانشجویان محترم رشته پزشکی مقطع دکتری مرحله فیزیوپاتولوژی جهت مشاهده برنامه کلاسی ترم7 در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 "اینجـــــــــــــا" کلیک نمائید.
* دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ویروس شناسی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود روی لینک ترم کلیک نمائید: "تــــــــرم اولو "تــــــــرم سوم".
* دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد میکروب شناسی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود روی لینک ترم کلیک نمائید: "تــــــــــرم اول" و "تــــــــــرم سوم".
* دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد ایمنی شناسی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود
 " اینجــــــــا" کلیک نمائید.
* دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود روی لینک ترم کلیک نمائید:
" تــــــرم  اول " و تــــــرم سوم"لیک نمائیدس
* دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تشریحی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود روی لینک ترم کلیک نمائید:
"تـــــــــرم اول" و "تــــــــــرم سوم" .
* دانشجویان محترم مقطع دکتری تخصصی رشته طب سنتی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود
"اینجـــــــــا" کلیک کنید.
* دانشجویان محترم مقطع دکتری تخصصی رشته بیوشیمی بالینی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود
"اینجـــــــــا" کلیک کنید.
* دانشجویان محترم مقطع دکتری تخصصی رشته ویروس شناسی جهت مشاهده برنامه هفتگی خود
"اینجــــــــا" کلیک نمائید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 1319 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

امکانات سامانه

اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه در كادر زير وارد كنيد.

• كل کاربران ثبت شده: 1665 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 73 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 26407869 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 23658 بازدید
  • بازنشر اطلاعات

استفاده از مطالب ارایه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشکده پزشکی گرگان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق