برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
پایگاه اطلاع رسانی رهبری

وب سایت صالحین

زیربخش‌های پایگاه
:: صفحه اصلی : اخبار وب سایت کانون بسیج شهید کاویانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۵/۱۷ |

AWT IMAGEگزارش اردوی راهیان نور غرب کشور
اردوی راهیان نور غرب  کشور با حضور 45نفر از کارکنان بسیجی خواهر دانشگاه علوم پزشکی گلستان از تاریخ 3/6/95 لغایت 9/6/95 برگزار گردید.این اردوی معنوی به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهید کاویانی وهمکاری و مساعدت معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مدت هفت روز به مناطق عملیاتی غرب و شمال غرب کشور برگزار شد.
حسینعلی اسلانی کتولی، مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی شهیدکاویانی دانشگاه هدف از اعزام این کاروان‌ را بازدید همکاران از مناطق عملیاتی دفاع مقدس و تجدید میثاق با شهدای عزیز، آشنایی با جوانمردی ها و دلاوری های شهدای گرانقدر در دفاع از میهن اسلامی و تقویت روحیه اخلاص، ایثار و شهادت طلبی در همکاران اعلام نمود.
به گزارش آقای سیدمجیدموسوی سرپرست کاروان اعزامی، بسیجیان حاضر در این کاروان با روایت راویان حاضر در مناطق عملیاتی(تنگه مرصاد، بازی دراز، پادگان ابوذر، یادمان پاوه ، قصر شیرین ،موزه جنگ همدان ، رزمایش افلاکیان اردوگاه توحید) با شرح عملیات ها و وصف حال شهدای دفاع مقدس از جمله شهیدان چمران،شیرودی،صیاد شیرازی ،معززی آشنا شدند. همچنین تشکیل جلسات حلقه های صالحین و بازدید از مناطق گردشگری همدان و کرمانشاه از برنامه های جانبی دراین اردو بوده است.

دفعات مشاهده: 372 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کانون بسیج شهید کاویانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.046 seconds with 954 queries by yektaweb 3443