وبداوبداوبداوبداوبداوبداوبداوبدا

طرح تحول نظام سلامت

ارتباط مستقیم با رییس دانشگاه

فرم ثبت نام همکاری با روابط عمومی

نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟

اخبار برگزیده
:: اخبار : راه اندازی پروژه شمس در شبکه بهداشت گالیکش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۱۲ |

مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از راه اندازی شبکه ملی سلامت (شمس) بر روی بستر مودم های پرسرعت در تاریخ 30 اردیبهشت ماه 95 در شبکه بهداشت و درمان گالیکش خبر داد.
با توجه به اجرای پروژه شمس بر روی بستر مودم های جدید با فناوری پیشرفته در استان ، این زیرساخت با پهنای باند 20 مگابایت اینترانت جهت بهره برداری در شبکه بهداشتی درمانی گالیکش افتتاح شد.

از بستر زیر ساخت پرسرعت شمس جهت استفاده از نرم افزار اطلاعات بهداشتیNAB، مدیریت بیمارستانی HIS و PACS ارسال اطلاعات به سامانه پرونده سلامت الکترونیک (سپاس) به همراه دیگر سامانه های اداری شامل اتوماسیون مکاتبات اداری استفاده خواهد شد، شمس آینده ای روشن برای انفورماتیک پزشکی داشته و مقدمه ای بر راه اندازی تله مدیسین و پزشکی از راه دوردر سطح شهرستان و همچنین استان گلستان خواهد بود .

دفعات مشاهده: 2089 بار   |   دفعات چاپ: 274 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

webda

پایگاه خبری وب دا دانشگاه علوم پزشکی گلستان