برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت بخش انگلیسی
معاون دانشجویی فرهنگی::
مدیریت فرهنگی و فوق برنامه::
مدیریت دانشجویی::
مدیریت تربیت بدنی::
مرکز مشاوره دانشجویان::
شورای انضباطی::
امور مالی::
امور اداری::
آئین نامه هاو دستورالعمل ها::
پرسش های متداول::
ارتباط با ما::
فناوری اطلاعات::
برنامه استراتژیک::
سیستم رزرو اینترنتی غذا

اتوماسیون جامع دانشگاهی
وبدای گلستان

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: اخبار : ضیافت افطاری دانشجویان باطعم حضوردکترریاحی رئیس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۴/۶ |
به مناسبت فرارسیدن ایام لیالی قدر و هم‌چنین شهادت مولی متقیان امام اول شیعیان حضرت علی (ع)دکترریاحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به همراه دکتر عموزاد معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ،دکتر محمدی معاون آموزشی دانشگاه،دکتراحمدی معاون فرهنگی،دانشجویی دانشگاه،دکتر یزدانی سرپرست دانشکده پیرایزشکی،مهندس بابایان سرپرست روابط عمومی دانشگاه،زاهد مدیراموردانشجویی و روحی مدیر فرهنگی و سایر مسئولین در نشستی صمیمانه پس از حضور برمزار شهدای گمنام واقامه نماز جماعت مغرب وعشاء به ضیافت سفره افطار دانشجویان در خوابگاه شهید علم الهدی برادران رفتند.
در ابتدای نشست دکتراحمدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خیر مقدم، و تشکر از ریاست محترم دانشگاه برای حضور در خوابگاه و برگزاری نشست با دانشجویان، در خصوص محیط خوابگاه و زندگی خوابگاهی  و اینکه هم و غم مسؤلین مرتفع کردن مشکلات خوابگاهی است سخنانی ایراد نمود.
رئیس دانشگاه نیز در این بازدید، با بیان اینکه خوابگاه حکم خانه دوم را برای دانشجویان خوابگاهی دارد، گفت: در ایام تحصیل لزوم ارائه خدمات با کیفیت برای دانشجویان ساکن خوابگاه که بیشترین وقت و زندگی خود را در خوابگاه سپری می کند مهم و ضروری  دانست.
دکتر ریاحی افزود: شرایط زندگی در این مکان اهمیت ویژه ای در حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت دانشجو دارد.وی، مشارکت خیرین در زمینه تجهیز، توسعه و تامین خوابگاه های دانشجویی دانشگاه را امری ضروری دانست و تصریح کرد: تحقق آن نتایج مثبتی به همراه دارد.
 در ادامه دکترریاحی رئیس دانشگاه از پیشنهادات و نقطه نظرات ارائه شده از سوی نمایندگان دانشجویان استقبال نموده ، در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و خواستار پیگیری امور رفاهی و معیشتی دانشجویان شد.گفتنی است رئیس دانشگاه از خوابگاه و سالن ورزشی شهدای گمنام جنب خوابگاه دانشجویی علم الهدی نیز بازدید نمود.
در این نشست دانشجویان ضمن تشکر از حضور ریاست محترم دانشگاه و اقدامات انجام شده به طرح سؤالات و ارائه پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و نیازهای خود را مطرح نمودند. لازم بذکر است این نشست به همت اعضای شورای صنفی دانشجویان برگزارگردید.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان