برگزاری کارگاه آموزشی افزودنی های مواد غذایی
به گزارش خبرنگار وبدا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،مهندس جواد زنگانه مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی عنوان کرد: کارگاه آموزشی افزودنی های مواد غذایی در سالن حوزه ریاست دانشگاه توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به منظور ارتقاء سطح دانش کارشناسان این حوزه برگزار گردید .
مهندس زنگانه گفت: خانم دکتر ربیعی در این دوره در مورد افزودنی های غذایی از جمله رنگها ،طعم دهنده ها ،نگهدارنده ها ،صمغ ها و انواع آنها و همچنین مزایا و معایب استفاده از آنها در صنعت غذا صحبت نمودند.
وی گفت :این کارگاه آموزشی با حضور کلیه کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و کارشناسان اداره نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی ستاد معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار گردید .
انتهای خبر/