پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت غذادارو : برگزاری کارگاه آموزشی افزودنی های مواد غذایی

 | تاریخ ارسال: 1395/3/24 | 
 

برگزاری کارگاه آموزشی افزودنی های مواد غذایی

 

به گزارش خبرنگار وبدا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،مهندس جواد زنگانه مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی عنوان کرد: کارگاه آموزشی افزودنی های مواد غذایی در سالن حوزه ریاست دانشگاه توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی به منظور ارتقاء سطح دانش کارشناسان این حوزه برگزار گردید .

 

مهندس زنگانه گفت: خانم دکتر ربیعی در این دوره در مورد افزودنی های غذایی از جمله رنگها ،طعم دهنده ها ،نگهدارنده ها ،صمغ ها و انواع آنها و همچنین مزایا و معایب استفاده از آنها در صنعت غذا صحبت نمودند.

 

وی گفت :این کارگاه آموزشی با حضور کلیه کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و کارشناسان اداره نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی ستاد معاونت و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار گردید .

انتهای خبر/

 

دفعات مشاهده: 612 بار   |   دفعات چاپ: 167 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5959 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1149 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 2743980 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 41057 بازدید