پیام خود را بنویسید

اخبار : آموزش عملی رایگان طبخ آبزیان در پارک شهر گرگان

 | تاریخ ارسال: 1394/9/28 | 
AWT IMAGE

با توجه به نقش موثر مصرف آبزیان در کاهش ریسک بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماریهای قلبی  عروقی بعنوان اولین علت مرگ در کشور مجموعه کلاس های طبخ آبزیان با مشارکت مرکز بهداشت استان ،اداره کل شیلات استان و شهرداری گرگان از تاریخ 23 الی 29 آذر ماه در شهر گرگان برگزار گردید.

کلاس های مذکور با هدف ارتقاء میزان مصرف غذای دریایی، افزایش مهرات بانوان در نحوه پخت صحیح غذایی دریایی، ایجاد تنوع روش های پخت و قرار دادن غذای دریایی در سفره خانوار بویژه کودک و نوجوان انجام گرفت.

در این دوره که همراه با برگزاری 13 دوره کلاس 2 ساعته بود بانوان مدعو از شهرهای بندر ترکمن، گمیشان، کردکوی، بندرگز، گرگان، آق قلا، علی آباد و آزاد شهر حضور داشتند. استقبال از کلاس های مذکور چشمگیر بود و درخواست ها برای برگزاری دوره های بیشتر و متنوع تر از سوی شرکت کنند گان مطرح گردید.

با توجه به آخرین آمار ها از اداره کل شیلات کشور سرانه مصرف ماهی کشور 9 کیلو 200 گرم می باشد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است اما همچنان از متوسط سرانه  جهانی ( 15 کیلو) پائین تز است. با توجه به نقش غذای دریایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی ، سکته ها ع آلزایمر و سرطان و نیز تقویت سیستم دفاعی بدن ضروری است این محصول پر ارزش در سفره خانواده پر رنگ تر گردد.



دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 115 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5919 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 775 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 1557971 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 115728 بازدید