برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی شهرستان رامیان::
معرفی شبکه بهداشت و درمان شهرستان::
شبکه بهداشت و درمان رامیان::
مرکز بهداشت رامیان::
بیمارستان امام رضا(ع)::
اخبار و رویدادهای روزانه::
پیام های بهداشتی::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: روابط عمومی : بازدید فرماندار از پروژه مرکز جامع سلامت شهر رامیان ::
 فرماندار و سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان از مراحل ساخت پروژه مرکز جامع سلامت شهر رامیان بازدید کردند و در جریان نحوه اجرا و میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفتند.

مهندس صادقلو فرماندار در حاشیه این بازدید ایجاد مراکز جامع سلامت را در جهت بهبود و ارتقاء وضعیت سلامت مردم دانست و گفت: احداث مراکز جامع سلامت در شهرهای رامیان و دلند گامی در جهت دسترسی سریع و آسان به مراکز بهداشتی و درمانی،  کاهش  هزینه های درمانی و حل مشکلات تخصصی پزشکی مردم شهرستان خواهد بود.مهندس صادقلو با توجه به ضرورت و نیاز مردم شهرستان به خدمات این مرکز به تسریع در اجرای پروژه تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 773 بار   |   دفعات چاپ: 148 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.055 seconds with 921 queries by yektaweb 3503