برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی شهرستان رامیان::
معرفی شبکه بهداشت و درمان شهرستان::
شبکه بهداشت و درمان رامیان::
مرکز بهداشت رامیان::
بیمارستان امام رضا(ع)::
اخبار و رویدادهای روزانه::
پیام های بهداشتی::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: روابط عمومی : آئین تودیع و معارفه سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان ::
 طی مراسمی با حضور دکتر هنرور معاون بهداشتی دانشگاه ، دکتر رقیه انوری سرپرست سابق شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان تودیع و دکتر حسن سعیدی طی حکمی از سوی دکتر ریاحی قائم مقام وزیر و رییس دانشگاه به عنوان سرپرست جدید شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان معارفه و منصوب شد.

در این مراسم دکتر صداقت معاون فنی معاونت بهداشتی ، آقای حسینی معاون فرماندار رامیان، فرماندار و سرپرست شبکه و مرکز بهداشت آزادشهر و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی و کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان حضور داشتند.

کارکنان شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات دو ساله رییس سابق این مرکز تقدیر کردند.

دکتر حسن سعیدی پیش از این در حوزه آموزش و پرورش و در سنگر تعلیم و تربیت و همچنین بعنوان پزشک عمومی مشغول به فعالیت بودند.

دفعات مشاهده: 985 بار   |   دفعات چاپ: 225 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.054 seconds with 921 queries by yektaweb 3503