برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی شهرستان رامیان::
معرفی شبکه بهداشت و درمان شهرستان::
شبکه بهداشت و درمان رامیان::
مرکز بهداشت رامیان::
بیمارستان امام رضا(ع)::
اخبار و رویدادهای روزانه::
پیام های بهداشتی::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: بهداشت محیط وحرفه ای : بازدید مشترک سرپرست شبکه و مرکز بهداشت و دادستان رامیان از معدن رضی ::

سرپرست شبکه و مرکز بهداشت و هیات همراه (سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناس بهداشت حرفه ای) و دادستان رامیان از معدن رضی بازدید بعمل آوردند و طی جلسه با سرپرست این معدن به بررسی مسائل ایمنی و بهداشت محیط کار و ایمنی و سلامت کارگران پرداختند.

در این جلسه خانم دکتر انوری سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان رامیان نیز ضمن اعلام آمار بیماری های شغلی در کارگران معدن رضی ، گفت : معمولاً بروز تعداد قابل توجهی از بیماری های ناشی از کار به دلیل عدم رعایت مسائل فنی و بی‌توجهی به بهداشت محیط کار است . وی همچنین پرونده پزشکی یکی از بیماران را بررسی و از مدیر معدن خواست که با پیگیری فرآیند درمان کارگران ، گزارش اقدامات انجام شده و نتایج حاصله را به مرکز بهداشت اعلام نماید .

سپس آقای روشن دادستان عمومی و انقلاب رامیان ، اجرای اصول ایمنی و بهداشت توسط شرکت و پیمانکار را مهمترین اولویت در تصمیم گیری ها برشمرد و گفت : در صورت وقوع حادثه یا شکایت کارگران ، با پیمانکار نیز برخورد قضایی بعمل خواهد آمد . در پایان از قسمتهای مختلف معدن بازدید به عمل آوردند.

دفعات مشاهده: 885 بار   |   دفعات چاپ: 226 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.057 seconds with 921 queries by yektaweb 3503