برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
صفحه اصلی::
معرفی شهرستان رامیان::
معرفی شبکه بهداشت و درمان شهرستان::
شبکه بهداشت و درمان رامیان::
مرکز بهداشت رامیان::
بیمارستان امام رضا(ع)::
اخبار و رویدادهای روزانه::
پیام های بهداشتی::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: روابط عمومی : جلسه شورای بهورزی شهرستان رامیان برگزار شد ::

جلسه شورای بهورزی شهرستان رامیان با حضور سرپرست شبکه و مرکز بهداشت واعضای شورای بهورزی شهرستان در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.در ابتدا دکتر انوری در خصوص نقش و اهمیت خدمات بهورزان در سیستم سلامت مطالبی را بیان نمودند و از عملکرد بهورزان شهرستان قدردانی نمودند و در ادامه مشکلات بهورزان مطرح و بررسی و مصوبات لازم جهت رفع آن تصویب شد.

دفعات مشاهده: 806 بار   |   دفعات چاپ: 204 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.056 seconds with 919 queries by yektaweb 3461