واحد بهبود تغذیه جامعه : جشنواره میان وعده سالم برای دانش آموزان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۵ |

AWT IMAGE   "توزیع بسته میان وعده سالم بین دانش آموزان در یکی ازمدارس محروم گمیشان"

در راستای تحقق شعار سال هفته سلامت و به منظور حساس سازی و آموزش ، بسته میان وعده سالم در یکی از مدارس محروم مرکز بهداشت شهرستان گمیشان توزیع گردید. این بسته که شامل نان، پنیر، پسته و سیب بود، توسط مرکز بهداشت تهیه و با هماهنگی آموزش و پرورش در مدرسه شهید خدر قرنجیک روستای قرمسه توزیع شد. در این مراسم که جمعی از کارشناسان مرکز بهداشت و مسئولین مجتمع شهید صیاد شیرازی، حضور داشتند، اهمیت مصرف صبحانه و گروههای مختلف مواد غذایی و لزوم و مقدار مصرف هر کدام در طی شبانه روز و همچنین مواد مفید و مضر برای سلامتی و رشد ذهنی دانش آموزان، توسط کارشناس بهبود تغذیه شهرستان آموزش داده شده، از حاضرین در خصوص صحبتهای ایشان سوال پرسیده و به دانش آموزانی که پاسخ صحیح داده بودند جوایزی تقدیم گردید.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 851 بار   |   دفعات چاپ: 181 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان گمیشان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق