صفحه اصلی::
لینک های مرتبط
وصیت نامه شهدا
وصیت شهدا

مطالب سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
بسیار خوب
خیلی ضعیف

:: امور ایثارگران : دیدار مشاور وزیر در امور ایثارگران با خانواده شهید اهل سنت ::
دیدار مشاور وزیر در امور ایثارگران با خانواده شهید اهل سنت در شهرستان بندر ترکمن
مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگر در حاشیه نشست تخصصی مشاوران و مسئولین امور ایثارگران دانشگاههای علوم پزشکی قطب شمال کشور، به همراه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان بندرترکمن و هیئتی متشکل مشاورین امور ایثارگران دانشگاههای علوم پزشکی شمال کشور با حضور در منزل آقای عبدالخلیل آذری، برادر شهیدگرانقدر عبدالرحمن آذری و از پرسنل خدوم بیمارستان امام خمینی(ره) بندر ترکمن، با خانواده این شهید دیدار و گفت وگو کردند.
دراین دیدار دکتر موسوی، یاد و خاطر همه شهیدان انقلاب اسلامی دردفاع مقدس و بویژه شهدای منتسب به اقوام مختلف که دل در گرو انقلاب دارند را گرامی داشت. وی همچنین افزود، تاریخ پر افتخار کشور عزیزمان ایران، بیانگر وجود شیرمردان و شیر زنانی است که همواره فرهنگ ایثار و شهادت را سرلوحه کار خویش قرار دادند.

دفعات مشاهده: 822 بار   |   دفعات چاپ: 297 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

isar
وبسابت امور ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گلستان
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3658