برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه
ضعیف

:: ستاد مرکز بهداشت شهرستان : شرکت پرسنل مرکز بهداشت گمیشان در راهپیمایی 22 بهمن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |

AWT IMAGE   حضور کارکنان شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گمیشان در راهپیمایی 22 بهمن

بمنظور گرامیداشت سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران کارکنان شبکه ومرکزبهداشت شهرستان گمیشان همراه با دیگر اقشار ملت فهیم ،جهت نمایش عشق واراده خود به نظام الهی که پدیدآورنده آن امام راحل ،ادامه دهنده آن رهبر فرزانه انقلاب که خون هزاران شهید به پای آن ریخته شده با حضور پرشکوه و مشارکت گسترده در راهپیمایی یوم ا..22 بهمن که یک تکلیف دینی و ملی است ضمن تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری در خلق این حماسه بزرگ سهیم بودند. در طول راهپیمایی از میدان امام شهرستان با دردست داشتن تصاویر حضرت امام و مقام معظم رهبری و پرچم های سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و سردادن شعارهای مرگ بر ضد ولایت فقیه ، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر فتنه گر حرکت نموده و در انتهای مسیر نیز با قرائت بیانیه پایانی راهپیمایی و پس از قرائت هر بند با تکبیر الله اکبر موارد بیان شده را تایید نمودندوضمن شکرگزاری حق تعالی قدردان مجاهدتهای تمام یاران حقیقی انقلاب شدند .

دفعات مشاهده: 646 بار   |   دفعات چاپ: 160 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.051 seconds with 950 queries by yektaweb 3463