برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: ستاد مرکز بهداشت شهرستان : برگزاری جشن انقلاب در گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |

AWT IMAGEبرگزاری جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در گمیشان

بمناسبت گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مراسم جشن انقلاب با حضور مدیران و کارکنان حوزه بهداشت ودرمان شهرستان گمیشان در سالن اجتماعات این شبکه برگزار شد.

در این مراسم دکتر ایری از دستاورد های مختلف پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بویِژه در بخش بهداشت ودرمان سخنانی بیان نمودند .

اجرای سرود های انقلابی ،‌تجلیل از ایثارگران و برگزاری مسابقه فرهنگی و اهدای جوایز از برنامه های متنوع این جشن بود.

دفعات مشاهده: 610 بار   |   دفعات چاپ: 140 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 950 queries by yektaweb 3463