برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: ستاد مرکز بهداشت شهرستان : اعزام تیم پزشکی به منطقه محروم گمیشان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۶ |

AWT IMAGE  اعزام تیم پزشکی به روستای آلتین تخماق شهرستان گمیشان

به منظور گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم در حوزه بهداشت و درمان ، یک تیم تخصصی به روستای آلتین تخماق از توابع شهرستان گمیشان اعزام شد.

در اعزام این تیم، متخصص قلب و عروق ، پزشک عمومی ، ماما، پرستار و پرسنل مرکز بهداشتی درمانی آلتین تخماق همکاری نمودند.

این برنامه با استقبال گرم ساکنین این روستا همراه بود و تعداد مراجعین نیز بالغ بر 150 نفر گزارش گردیده است.

دفعات مشاهده: 684 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.045 seconds with 950 queries by yektaweb 3463