برگشت به صفحه اول سایت برگشت به صفحه اول این زیربخش نقشه سایت
درباره ما::
تماس با ما::
شبکه بهداشت و درمان::
ستاد مرکز بهداشت شهرستان::
مراکز خدمات جامع سلامت::
آرشیو اخبار::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
طرح-گمیشان::
شعار سال رهبری

نظر شما در مورد وبگاه شبکه

:: ستاد مرکز بهداشت شهرستان : ویزیت رایگان، به مناسبت دهه مبارک فجر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۱ |

AWT IMAGE ویزیت رایگان بیماران در مراکز بهداشتی درمانی گمیشان

به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، بیماران سرپایی در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان گمیشان ویزیت رایگان شدند.

دکتر ایری، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان، با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر ایران گفت: دهه فجر، دهه دلبستگی و دلدادگی مردم شریف ایران در جهت اعلام حمایت و پشتیبانی از انقلاب، امام و شهدا و تبعیت از ولایت فقیه است.

وی افزود: به همین منظور با هماهنگی بعمل آمده در مراکز شهری و روستایی تحت پوشش این مرکز کلیه مراجعین در تاریخ 19/11/93 ویزیت رایگان شدند.

دفعات مشاهده: 576 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

شبکه بهداشت و درمان شهرستان گمیشان

Persian site map - English site map - Created in 0.105 seconds with 950 queries by yektaweb 3463