پیام خود را بنویسید

کلاس آموزشی کاهش مصرف نمک و مبارزه با سرطان

 | تاریخ ارسال: 1393/11/7 | 
در ابتدا مسئول واحد تغذیه شهرستان خانم راهبی ،در راستای بسیج ملی کاهش مصرف نمک حول محورهای زیر ،مطالبی را ارائه کردند:
نمک کمتر،زندگی سالمتر
مصرف زیاد نمک موجب فشارخون بالا،بیماری های قلبی-عروقی،سکته مغزی،سرطان و پوکی استخوان می شود.
همه مواد غذایی دارای سدیم(نمک پنهان)هستند،مواظب "نمک پنهان" باشید.
کودکان را از ابتدای کودکی باید به غذای کم نمک عادت داد.
انواع فست فودها و کنسروها حاوی مقادیر زیادی نمک هستند.
برای بهبود طعم غذا به جای نمک از سبزی های معطر ،آب لیموترش و نارنج تازه استفاده کنید.
درادامه،کارشناس واحد بیماریها ،آقای جعفری به صورت ذیل ارایه ی مطلب داشتند:
بیان وضعیت آماری بیماریهای سرطانی،درمان کشور و استان
تشریح 10 سرطان شایع در زنان و مردان
شیوه ی غربالگری سرطانهای مهم در مردان و زنان
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطانها
راههای پیشگیری از عوامل خطر بروز سرطانها
پاسخ به پرسشهای فراگیران

استفاده از اسلایدهای مصور با عکسهای متناسب در حین آموزش
معرفی سایت مرکز تحقیقات جامع سرطان به فراگیران جهت کسب اطلاعات بیشتر و آموزش به سایر همکارن آنها

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1364 بار   |   دفعات چاپ: 349 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

© 2019 All Rights Reserved | aghala                                                                                       کلیه جقوق  این وب سایت متعلق به شبکه بهداشت ودرمان آق  قلا می باشد